Sirpa Laaksola
Puh. 044 5368385
Jalkojen hemmotteluhoidot BCL SPA -tuotteilla
Sitruunaruoho + Vihreä tee: puhdistava ja antioksidanttinen
ANTIOKSIDANTTISET YRTIT
Hoitaa luonnollisesti ihon kauneusvirheitä sekä korjaa auringon aiheuttamia vahinkoja. Tuloksena selvästi parantunut ja kirkastunut ihon rakenne. Ihoärsytykset ovat rauhoittuneet ja ylimääräinen ihon tali on puhdistettu.
MYRKKYJÄ POISTAVA, PUHDISTAVA & DESINFIOIVA
Sitruunaruoho, luonnon oma antisepti, säätelee ihon talin eritystä ja supistaa ihohuokosia. Vihreä tee neutralisoi vapaita radikaaleja ja hoitaa auringon iholle aiheuttamia vahinkoja.
SERTIFIOIDUT ORGAANISET AINESOSAT
Sertifioitu Marokon Argaaniöljy tekee BCL SPA Sitruunaruoho + Vihreä tee sarjasta poikkeuksellisen ravitsevan ja rauhoittavan, puhdistavan sarjan käsille, jaloille ja vartalolle.
VAIKUTUKSET:
 1. Vähentää ihovaurioita
 2. Antioksidanttirikas
 3. Tulehduksia ehkäisevä
 4. Hidastaa ikääntymisen merkkejä
 5. Puhdistaa aknea poistamalla toksiineja ihon pinnasta
 6. Lievittää jännityksiä, virkistää, rauhoittaa ja inspiroi
Mandariini + Mango: nuorentava
ORGAANISET HEDELMÄUUTTEET
Ravitsee ihoa syvältä ja tasoittaa ihon sävyä, uudistaa ihon rakennetta ja ulkonäköä. Rypyt vähenevät ja iho jää hehkuvaksi, säteileväksi ja nuorekkaaksi.
IMEYTYY SYVIIN IHON KERROKSIIN, RAVITSEE & NUORENTAA
Mandariini toimii luonnon omana antiseptisena aineena. Samalla se elvyttää solujen toimintoja ja parantaa ihon rakennetta. Mangon hedelmäuute on ravitseva, luonnollisesti kosteuttava syvältä sekä ravitsee ihoa.
SERTIFIOIDUT ORGAANISET AINESOSAT
Sertifioitu Marokon Argaaniöljy tekee BCL SPA Mandariini + Mango hoitolinjasta poikkeuksellisen ravitsevan ja rauhoittavan, nuorentavan hoitolinjan käsille, jaloille ja koko vartalolle.
VAIKUTUKSET
 1. Puhdistaa epäpuhtauksia.
 2. Rauhoittaa herkkää ihoa.
 3. Kosteuttaa ja tasoittaa karhea, kuivaa ihoa.
 4. Edistää tervettä, nuorekasta ihoa.
 5. Vähentää juonteita ja ryppyjä.
Laventeli: rauhoittava ja kosteuttava
KORJAAVAT YRTTIUUTTEET
Rauhoittaa ihoa, vähentää stressiä ja kireyttä, jotta saavutetaan paras mahdollinen aromaterapeuttinen kokemus. Mieli rauhoittuu ja samalla iho uusiutuu, pehmenee ja saa kosteutta.
RAUHOITTAVA, KOSTEUTTAVA & RENTOUTTAVA
Laventeli on iholle erittäin parantava. Se rauhoittaa ahdistusta, jännitystä ja levottomuutta, jotta saavutettaisiin rauhalliset yöunet.
SERTIFIOIDUT ORGAANISET AINESOSAT
Sertifioitu Marokon Argaaniöljy tekee BCL SPA Laventeli hoitolinjasta poikkeuksellisen ravitsevan ja rauhoittavan ja rentouttavan hoitolinjan käsille, jaloille ja vartalolle.
VAIKUTUKSET
 1. Rauhoittaa ja rentouttaa ihoa.
 2. Lievittää stressiä ja kireyttä.
 3. Kosteuttaa kuivaa ihoa rauhoittavilla ominaisuuksilla.
Maito + Hunaja ja Valkosuklaa
UUDISTAVA KOSTEUDENSITOJA
Pehmentää hellästi ihoa. Palauttaa ihon luonnolliselle kosteustasapainolle paljon kaivattua kosteutusta. Vaurioituneet solut on elvytetty ja suojattu nykypäivän ympäristömyrkyiltä.
SUOJAAVA, PEHMITTÄVÄ & KOSTEUTTAVA
Maito ja hunaja toimivat yhdessä ravintoainerikkaana kosteudensäilyttäjänä edistäen kosteuden kertymistä ihoon. Valkoinen suklaa on antioksidantti-rikas ainesosa, joka taistelee vapaita radikaaleja, auringon haitallisia vaikutuksia sekä ympäristömyrkkyjä vastaan.
SERTIFIOIDUT ORGAANISET AINESOSAT
Sertifioitu Marokon Argaaniöljy tekee BCL SPA Maito + Hunaja ja Valkosuklaata hoitolinjasta poikkeuksellisen ravitsevan ja rauhoittavan, pehmentävän sarjan käsille, jaloille ja vartalolle.
VAIKUTUKSET
 1. Pehmentää ihoa hellästi kuorimalla.
 2. Kosteuttaa ihoa, palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon.
 3. Vahvistaa ihon vastustuskykyä vapaita radikaaleja ja ympäristön haittoja vastaan.